Üdvözöljük honlapunkon!

Vállalkozásunk Siófokon az Aranypart üdülőparadicsomban található.
Szeretettel várjuk kikapcsolódni, pihenni vágyó kedves vendégeinket, kényelmes, szépen felszerelt szállásainkon. Szálláshelyeink praktikus berendezésűek, ágyneművel és ágyneműhuzattal az ágyak számának megfelelően rendelkeznek. A konyhák teljesen felszereltek(edények, poharak, tányérok, evőeszközök), egyes helyeken mikró, vízforraló és főzőlap is található(bővebb információ a szálláshelyek leírásánál). Az apartmanok felszereltségéhez törölköző, hajszárító nem tartozik.

A szálláshelyek árai már magában foglalják a víz, villany, gáz fogyasztás költségeit, végtakarítást és az ágyneműt. Ezen felül már csak az idegenforgalmi adót (és egyes szálláshelyeken a kauciót) kell külön fizetni.

3 éjszaka vagy rövidebb foglalásnál, illetve a Balaton Sound fesztivál hetében az árakat egyedileg képezzük.

A főszezonon kívül állami(pl. pünkösd, húsvét, stb.) ünnepek főszezoni áron kerülnek felszámításra.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A weboldalon jelzett információk tájékoztató jellegűek, bővebb információért kérjük keressen minket a megadott e-mail címünkön.

Háziállattal való érkezés csak bizonyos szálláshelyeken engedélyezett, ezért ezt kérjük mindig ELŐRE jelezni szíveskedjenek.

A szálláshelyeket az érkezési napon leghamarabb 15 órától 18 óráig lehet elfoglalni, illetve a távozási napon legkésőbb 10 óráig el kell hagyni.

Kedves Vendégeinket érkezés után, személyesen kísérjük a választott szálláshelyre. Elutazáskor mi vagy a szálláshely tulajdonosa a szálláshelyen a kulcsot átvesszük. Jó nyaralást kívánunk, mielőbbi viszontlátásra Siófokon:


Juno Tours team